- FORUMREGELS - Nieuwe leden;Lees dit eerst goed door aub !

De regels van het oude Egypte forum.
Nieuwe leden, lees de forumregels aub!


Moderator: Thoetmosis XII

Gesloten
neferaten
Site Admin
Berichten: 2454
Lid geworden op: za 27 nov 2004, 17:24

- FORUMREGELS - Nieuwe leden;Lees dit eerst goed door aub !

Bericht door neferaten » ma 18 jun 2007, 19:33

Als eerste:

Als je je registreert gaan wij er vanuit dat je wil reageren, zo niet dan kan je bij een opschoning van de ledenlijst zonder waarschuwing vooraf verwijderd worden, dit om de Privacy zoveel mogelijk te waarborgen voor onze actieve leden !!

Registreren heeft namelijk geen zin als je alleen info over Egypte/Oude Egypte wilt, die topics zijn voor iedereen te bereiken. Weinig berichten schrijven en dan niets meer laten horen: ook deze personen worden verwijderd, dit uit ervaring met de zogenaamde Forumtrollen !!

Wij hebben alleen plezier van echte liefhebbers van het Oude Egypte !! Die zijn uiteraard van harte welkom !

Na het doorlezen van de forumregels die onder dit bericht staan, vragen we van alle nieuwe leden om je even voor te stellen in Wie ben ik ?
Dat is hier te vinden : http://egypte.xsbb.nl/viewforum.php?f=15

Veel plezier op ons forum ! <egypt>

Nofret & Neferaten
Nefertiti - The beautiful one has come....

neferaten
Site Admin
Berichten: 2454
Lid geworden op: za 27 nov 2004, 17:24

FORUMREGELS :Nieuwe leden; Lees dit als eerste goed door a

Bericht door neferaten » wo 12 sep 2012, 10:52

Forumregels

Art. 1 - Reclame maken voor een website, boek, winkel, ... is toegelaten onder volgende voorwaarden:

a. Deze moet geplaatst worden in de juiste rubriek. Bv: Wenst u website te vermelden dan doet u dat de rubriek 'Linken', een boek in 'Boeken', enz. Slechts in één rubriek toegelaten.

b. In uw handtekening of onderschrift is het verboden een reclameboodschap te vermelden. Ook banners en animaties zijn niet toegelaten. Een gewone link is wel toegestaan, enkel als de website waaraan de link gekoppeld is van jezelf is en deze gerelateerd is aan Egypte.

c. U mag geen persoonlijke gegevens vermelden (Bv: Emailadres, telefoonnummer, naam, adres, woonplaats, BTW-nr, enz)

d. Zich lid maken van het forum met het oog om enkel een reclameboodschap te vermelden is niet gewenst! Doet u dat toch dan zal uw account verwijderd worden en uw reclameboodschap(pen) zullen daarbij ook verwijderd worden.

e. Reclame maken voor een ander oud Egypte forum is niet toegestaan.

Art. 2 - Lettertype en grootte

a. Berichten dienen altijd te worden opgemaakt in de letter kleur 'Standaard' en letter grootte 'Normaal'. Deze mogen wel worden gebruikt om bepaalde tekst(en) te accentueren. De opties B(bold), i(italic) en u(underline) mogen niet gebruikt worden voor de volledige tekst van het bericht. Deze mogen wel worden gebruikt om bepaalde tekst(en) te verduidelijken of accentueren. Het gebruik van hoofdletters voor volledige woorden of zinnen is niet toegelaten.

Art. 3 - Taalgebruik

a. Racistische uitlatingen, politieke overtuigingen, sexistische opmerkingen, vloeken en ander onbeschaafd taalgebruik wordt niet geduld.

b. Discussies over godsdienstige overtuigingen zijn wel toegelaten mits toepassing van Art. 3.a

Art. 4 - Gebruik van afbeeldingen

a. De geplaatste afbeeldingen mogen niet breder zijn dan 600 pixels. Dit om het horizontaal scrollen te vermijden.

Art. 5 - Off-topic

a. Off-topic gaan is niet toegelaten.
In de rubriek 'Babbelbox' kan men discussiëren over al wat niet gerelateerd is aan Egypte of waarvoor geen passende rubriek bestaat.

Art. 6 - Avatars

a. De maximale afmetingen van een die een avatar mag hebben zijn: 140 pixels breedt en 140 pixels hoog.

Art. 7 - Spammen

a. Zinloze en niets zeggende korte berichten posten is niet toegelaten en worden zonder pardon verwijdert !

Art. 8 - Rechten

a. Foto's en teksten van dit Forum, mogen zonder toestemming niet worden gebruikt voor andere doeleinden anders dan dit forum.
Neem voor toestemming contact op met de admin en die zal dan contact opnemen met het lid waar de teksten en/of foto's van zijn.

Diverse

a - U dient zich na het registreren voor te stellen in het 'Wie ben ik ?' topic.

b - De beheerders behouden zich het recht voor om berichten en onderwerpen zonder notificatie aan de gebruiker te verwijderen of te bewerken.

c - De beheerders behouden het recht om een inactief account zonder notificatie te verwijderen.

d - Leden die op enige wijze schade aan de site toebrengen, worden direct verwijderd van de site en zijn niet meer welkom.

e - Een account op het forum is persoonsgebonden en mag onder geen beding uitgeleend of worden gebruikt door een andere gebruiker dan de oorspronkelijke aanvrager.

f - De aanmaak van valse identiteiten of alle pogingen tot het misleiden van anderen door het gebruik van misleidende identiteiten bij het versturen van berichten via de forums is verboden. Dit zal altijd leiden tot een onvoorwaardelijke/definitieve ban.

g - Aansprakelijkheid: De gepubliceerde onderwerpen of posts vallen niet onder de verantwoordelijkheid van de beheerders van dit forum. Elke aansprakelijkheid is van de poster zelf.

h - Het volledig kopiëren(zonder bronvermelding)van een artikel is in strijd met het copyright en is dus niet toegestaan.De gepubliceerde onderwerpen of posts vallen niet onder de verantwoordelijkheid van de beheerders van dit forum. Elke aansprakelijkheid is van de poster zelf.

i - Bij misbruik van dit forum kunnen we je provider op de hoogte stellen
Wij beschikken over je IP adres.
In geval van illegale praktijken verlenen wij volledige medewerking aan justitie.

j - Er kunnen, zonder melding hiervan, extra regels toegevoegd worden, ook aanpassingen van het reglement kan zonder mededeling plaats vinden.

k- Leden die anoniem surfen (met een vals ip adres dus) krijgen een waarschuwing of zo nodig, bijv. door een eerdere waarschuwing genegeerd te hebben, een ban. Iemand die anoniem surft doet dit vrijwel altijd om iets te verbergen. Bijvoorbeeld om een ban te omzeilen.

Voor het laatst aangepast op : 11-09-2012
Nefertiti - The beautiful one has come....

Gesloten

Terug naar “Regels en Mededelingen van het oude Egypte forum”